Tallinn piirab raskeveokite pääsu kesklinna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumetorm.
Lumetorm. Foto: Kristjan Teedema / Postimees

Tänahommikusel kriisinõupidamisel Tallinna abilinnapea Deniss Boroditši juures otsustati, et sadamast ja Harjumaalt pealinna tulevad autod suunatakse politsei abiga parkimisplatsidele, et nad ei segaks niigi raskendatud liiklust kesklinnas.

Koristusfirmad peavad Boroditši sõnul erilise tähelepanu pöörama ristmikele, seal tuleb teha kõige rohkem libedustõrjet.

Kaitsevägi annab täna linna käsutusse 20 inimest, kes aitavad lumest puhastada Lasnamäe kvartalisiseseid tänavaid. Kuna see linnaosa asub suhteliselt lagedal maal, siis kuhjab tugev tuul seal ka kõige rohkem hangi väikestele tänavatele.

Abilinnapea sõnul määrab iga linnaosavalitsus ühe kontaktisiku, kellelt saavad infot vabatahtlikud, kes on nõus tulema appi hoovialasid lumest puhastama. Linnaosad rakendavad ka töötuid.

Boroditši sõnul peavad koristusfirmad tagama võimalikult hea seisukorra ühisveokite peatustes ning ülekäiguradadel ja kergliiklusteedel. Need autod, mis takistavad liiklust, veetakse minema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles