Liiklusõnnetus lõi Lasnamäe busside sõidugraafiku segi

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõiduauto ja bussi kokkupõrge.
Sõiduauto ja bussi kokkupõrge. Foto: Peeter Langovits

Täna hommikul sõitis sõiduauto Gonsiori ja Pronksi tänavate ristmikul otsa liinibussile.


«Sõiduauto sõitis punase tulega ristmikule ja otsa seal liikunud liinibussile, mis suundus mööda Gonsiori tänavat Lasnamäe poole. Avarii pani kinni kogu ristmiku, aga varsti peaks olukord seal hakkama lahenema ja sõidukid uuesti liikuma pääsema,» ütles Tallinna Autobussikoondise pressiesindaja Sirje Roht.

«Inimesed avariis kannatada ei saanud. Buss sai löögi esiukse ja esimese rattakoopa piirkonda ja tuleb töökotta remonti. Asemele saatsime reservbussi,» lisas ta.

Liiklusõnnetuse tõttu tuleb bussiga Lasnamäele sõitjatel arvestada mõningase segadusega sõidugraafikutes. «Kuna Gonsiori-Pronksi ristmikku läbivad kõik Laagna teel kanalis sõitvad bussiliinid - 31, 53, 56, 67 ja 68 - ja avarii tõttu tekkis korralik liiklusummik, võib kõikide busside graafikusse tagasi jõudmine võtta vähemalt tunni. Osa busse leidsid küll võimaluse ümbersõiduks, kuid ummikusse jäänud busside uuesti graafikusse sättimisega on dispetšeritel veel tegemist, sest need bussid jõuavad kõik korraga liini lõpp-punkti,» hoiatas Roht.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles