IRL: Tallinna linnavalitsus tegelegu foorumite korraldamise asemel linna probleemidega

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna linnavalitsus.
Tallinna linnavalitsus. Foto: Uwe Gnadenteich

IRLi linnavolikogu fraktsiooni liikme Siim Kabritsa sõnul peaks linnavalitsus riigile vastanduvate foorumite korraldamise asemel tegelema linna reaalsete probleemidega.


«Neljapäeval toimub Tallinna linna eestvedamisel erakorraline omavalitsusfoorum, kus Tallinna linnaisade juhtimisel hakatakse arutama olukorda, kus väidetavalt ei taga riik omavalitsustele piisavalt raha,» selgitas Kabrits.

Kabritsa sõnul peaks linnavalitsus riigi mahategemise asemel tegelema reaalsete probleemidega, kuna linna investeeringud on erinevalt riigist kokku kuivanud ja linna läbipaistmatu juhtimisstiil ei tekita investorites usaldust siia taas investeerida.

«Tallinna linnavolinikuna tunnen ma suurt muret seoses Tallinna majandusolukorraga, kuna kulutusi ei hoita piisavalt kontrolli all ning linna tulubaasi suurendamiseks ei tehta tööd õiges suunas. Selline linna valitsemine ei ole tulevikku vaatav ning kindlasti mitte jätkusuutlik,» lausus Kabrits.

Suurendamaks linna tulubaasi, tuleks linnavoliniku sõnul parandada linna ettevõtluskeskkonda ja tuua linna uusi investeeringuid. Endapoolsed konkreetsed ideed linna tulubaasi suurendamiseks lubab Kabrits saata foorumi korraldajatele.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles