G4S pidas Tallinnas kinni autoratta- ja kaablivargaid

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varas oli jõudnud autol rattad alt ära keerata.
Varas oli jõudnud autol rattad alt ära keerata. Foto: G4S

Täna öösel pidasid G4Si patrullekipaažid kinni Lasnamäel tegutsenud autorattavarga ja Kristiine linnaosas kaablit varastanud mehed.


Öösel kell 2.45 märkas turvafirma patrullekipaaž Kristiine linnaosas kahte kahtlaselt käituvat meest, teatas ettevõtte kommunikatsioonijuht Julia Garanža.

Mehed sisenesid metallaiaga piiratud territooriumile ja asusid kokku kerima kaableid. Valmis rullid tõsteti kiviaial asuvate konksude külge. Teisele poole aeda oli juba valmis pandud kaubaalus, mille pealt sai kokkukeritud kaableid mugavalt üle aia tõsta.

Turvatöötajad informeerisid politseid kahtlasest tegevusest ja pidasid kaablivargad kinni. Politsei saabudes selgus, et ühel isikul puudusid dokumendid. Teisel, kelle käitumine viitas võimalikule narkojoobele, oli isikutunnistusena kaasas vanglast vabastamise tõend.

Teine vahejuhtum leidis aset vastu hommikut Lasnamäel, kust kell 5.30 helistas G4Si juhtimiskeskusesse klient, kes teatas, et näeb aknast, kuidas tema autolt keeratakse rattaid alt ära. Mõne minutiga sündmuskohale jõudnud G4Si patrullekipaažid pidasid Kia Ceed´i juures askeldanud mehe kinni. Varas oli jõudnud rattad auto alt ära keerata: kaks ratast oli auto kõrval, kaks oli tõstetud kõrval seisva BMW pakiruumi. Varga autost leiti veel neli autoratast. Turvatöötajad andsid mehe politseile üle.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles