Purjus tüdruku jutt maksis taksojuhile ninaluu

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Raigo Pajula

Tallinnas lõi vihane noormees puruks taksojuhi ninaluu, kuna arvas, et sohver ahistab tema sõbrannat.

Sündmustejada algas öises Tallinnas Vana-Viru tänava taksopeatuses, kus taksojuht Lembit Poolaku masinasse istus purjus naine, vahendab Reporter.ee.

Naisele järgnesid kaks noormeest, kes taksoukse lahti rebisid ja ütlesid, et tulid tüdrukule järgi. «Neiu oli helistanud, et teda ahistab mingisugune pervert,» meenutas taksojuht temavastase rünnaku ajendiks saanud telefonikõnet.

Tüdruku sõbrad eeldasid pikemalt mõtlemata, et ahistajaks on taksojuht ja üks noormeestest lõi Poolakut näkku, purustades ta ninaluu. Rünnaku tagajärjel operatsiooni vajav mees on tänulik, et turvavöö oli lahti ja ta sai end edasiste hoopide eest kaitsta, kuid järgmisest aastast kehtiva liiklusseaduse kohaselt peab ka taksojuhtide turvavöö asulasisestel teedel kinni olema.

Taksojuhtide õiguste eest võitlev Poolak näeb siin probleemi. «Ründe ajal otsida nüüd seda turvarihma, kus see kinni on ja katsuda siis seda avada, see tähendab seda, et ühe käega hoiad sa rooli, teisega otsid seda ja sul ei ole millegagi ennast kaitsta sel hetkel, kui pannakse toime rünne sinu vastu,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles