Lennujaama lähedal juhtunud liiklusõnnetuses sai viga taksos olnud inimene

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnetus lennujaama juures.
Õnnetus lennujaama juures. Foto: Lugeja pilt

Täna õhtul kella 19.30 paiku juhtus Tallinnas lennujaama lähedal liiklusõnnetus, kus põrkasid kokku kaks sõiduautot. Avarii tagajärjel sai viga taksos olnud reisija, kes toimetati haiglasse.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Helen Uldrich ütles Postimehele, et liiklusõnnetus juhtus aadressil Tartu mnt 101, kus 52-aastane Aivar sooritas sõiduautoga Mercedes-Benz E200 foori lubava tulega vasakpööret ja põrkas kokku foori keelavat tuld eiranud sõiduautoga Citroen C5, mida juhtis 21-aastane Nikita.

Üks sõidukitest oli Uldrichi sõnul takso ning kokkupõrke tagajärjel sai viga taksos olnud reisija, kes viidi haiglasse. «Esialgsetel andmetel ei ole tema vigastused eluohtlikud,» ütles Uldrich.

Sündmuskohalt toimetati sõiduautos Mercedes-Benz viibinud 26-aastane mees ja sõidukis Citroen viibinud 21-aastane Vladislav ning 22-aastane Vladimir Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Postimehe lugeja väitel sai viga välismaalane, teises autos viibisid aga ajateenijad. «See auto, kus olid ajateenijad, sõitis punase tule alt läbi taksole külje pealt sisse,» väitis lugeja, kes avariid pealt nägi. «Ma ei ole küll arst, kuid arvatavasti murdis taksos olnud inimene mõne luu, kuna ta karjus, kui ta autost välja päästeti.»

Uldrich kinnitas, et õnnetuse põhjuse selgitab välja uurimine. Esialgse info kohaselt olid mõlema sõiduki juhid kained.

Avarii järel oli liiklus sündmuskohal mõnda aega häiritud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles