Sadama lähedal süttinud kütusemahuti on kustutatud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnas sadama piirkonnas ühes poollagunenud majas süttis pärastlõunal kütusemahuti, mille kustutamine lõppes kella veerand viie paiku. Üks päästja sai kustutustöödel kergelt vigastada.

Põhja-Eesti päästekeskus sai kell 15.22 väljakutse Lootsi tänavale. «Ühes poollagunenud, katuseta hoones põles mingisugune kütusemahuti, mis osutus esialgu arvatust suuremaks,» sõnas päästekeskuse pressiesindaja Peeter Randoja.

«Mis ainega tegu oli, seda veel täpsustatakse,» lisas ta.

Randoja sõnul arvasid päästjad algul, et tegmist om umbes 200-liitri suuruse vaadiga, kuna ava oli väike. Kustutamise käigus aga selgus, et lagunenud hoone põranda all oli hoopis mingi kütusemahuti, mille maht võib olla 100 kuupmeetrit või isegi rohkem. Täpsemalt saab seda selgitada juba homme päevavalges.

Mingit suuremat ohtu põleng Randoja sõnul ümbrusele ei kujutanud, kuna plahvatuse ega tule leviku ohtu ei olnud.

Kohale sõitis kolm päästeautot.

Üks päästja sai tööde käigus kergelt viga. «Üks päästja vajus ühe jalaga auku sisse, ega tal erilist vigastust pole, võib-olla natuke väänas jalga, nii et midagi hullu vast ei ole,» rääkis Randoja.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles