Nõmme turul algas liuvälja ehitus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna viiakse osa välilette turuplatsilt minema ja rajatakse nende asemele uisuväljak.
Täna viiakse osa välilette turuplatsilt minema ja rajatakse nende asemele uisuväljak. Foto: Mihkel Maripuu

Täna alustati Nõmme turul uisuväljaku rajamist. Ligi 500 ruutmeetri suurune liuväli avatakse linnarahvale 18. detsembril.

Nõmme turul saab uisurõõme nautida 1. märtsini. Liuväli rajatakse parkla poolsest väravast sisenedes vasakut kätt jäävate välilettide asemele. Seoses lettide veoga Hiiu staadionile peaksid täna hilisõhtul Nõmme keskuses olema liiklejad eriti tähelepanelikud.
 
Nõmme linnaosa vanema Rainer Vakra sõnul on turu renoveerimise algusest peale olnud plaan luua turust mitmeotstarbeline paik, kus toimuksid ka avalikud ettevõtmised.

«Kuna talvel on kasutusel vaid vähesed väliletid, sest toidukaupu külmaga õues müüa ei saa, tuli idee rajada talvel tühjana seisvate välilettide asemel hoopis uus vaba aja veetmise võimalus ehk liuväli,» ütles Vakra. «Täna alustati välilettide demonteerimist ning jää tootmiseks vajalike torude paigaldamist. Kevade saabudes paigaldatakse väliletid oma kohale tagasi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles