Foto: Lapsed viskusid Aruküla raudteejaamas enne rongi rööbastele pikali

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lapsed raudteerööbastel pikali.
Lapsed raudteerööbastel pikali. Foto: Facebook

Aruküla raudteejaamas viskasid kaks poissi end eile vahetult enne rongi peatusesse jõudmist raudteerööbastele pikali ja jooksid seejärel minema. 

Politsei juhtis Raasiku valla sotsiaalmeedia kommuunis tähelepanu, et Aruküla raudteejaamas juhtus neljapäeval ärevust tekitav juhtum. Kaks noorukit viskusid enne rongi saabumist raudteerööbastele pikali.

«Õnneks seekord midagi hullu ei juhtunud,» tõdes Raasiku valla piirkonna- ja noorsoopolitseinik Kristo Tamsalu.

Tamsalu tuletas meelde, et nii lapsevanemad kui ka raudteejaamas rongi ootavad täiskasvanud oleksid tähelepanelikud ja julgeksid sekkuda raudteel toimetavate noorukite tegemistesse.

«Olenemata sellest, millega tegu, on rongijuht inimest või kõrvalist eset raudteel märgates alati sunnitud tegema äkkpidurduse. Selline pidurdamine võib põhjustada rongireisijatele vigastusi ja häireid rongiliikluses,» kirjutas ta. Igasugune omavoliline tegevus raudteel võib põhjustada ohtlikke olukordi, vigastusi või varalist kahju ning halbade asjaolude kokkulangemisel võib see kaasa tuua raskete tagajärgedega raudteeõnnetuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles