Galerii: lumi ja eurod tekitasid liiklusummiku

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Keskpangast saabuvad eurod ning taevast saabuv lumi tekitasid üheskoos Maakri tänavale paraja puntra.


Nimelt sõitis üks veok Maakri tänava tõusul kurvis nii õnnetult, et sattus külgepidi kokku tee äärde pargitud Saabiga. Sõiduauto viga ei saanud, aga veokijuht ei julgenud edasi sõita, kartes Saabi kriimustada.

Seisma jäänud veok sulges väljapääsu Maakri tänavalt Lauteri tänavale ning kui poleks olnud rahaveose eel kohale saabunud politseinikke, oleks puhkenud tõeline kaos. Nüüd aga kühveldasid politseinikud sõiduteelt lund ja suunasid samal ajal Stockmanni parklast välja sõitvaid autosid Maakri tänavale keelumärgi alt läbi Radissoni poole. See tekitas omakorda paraja segaduse, sest ühesuunalisel tänaval kulgeb autoliiklus teatavasti vastupidises suunas.

Rahakonvoi saabus Nordea panga peahoone tagumise ukse juurde hoopis majaaluse parkla sisse- ja väljasõidu kaudu ning G4S-i logoga veok tagurdas uksest peaaegu sisse.

Selleks ajaks oli välja ilmunud ka veokiga kohtunud Saabi omanik, kes oma masina meetri jagu edasi lumehange nügis, nii et veok temast mööda pääses. Sellega aga vaese veokijuhi hädad ei lõppenud, sest kohe sattus ta ohtlikult lähedale järgmisena tee äärde pargitud Hondale.

Samas jõudis kohale ka Honda omanik, kellel polnud vaja muud teha, kui peegel auto ligi tõmmata ja ettevaatlikult suure masina kõrvalt ära sõita.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles