Tallinnas puhkes restoranis tulekahju, inimesed evakueeriti

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Söögikoht Talleke ja Pullike Õismäel.
Söögikoht Talleke ja Pullike Õismäel. Foto: Peeter Langovits

Tallinnas Õismäel asuvas restorani Talleke ja Pullike ventilatsioonisüsteemis oli reede ennelõunal põleng, inimesed evakueeriti ja keegi kannatada ei saanud.

Päästeamet sai teate põlengust Ehitajate tee 109 asuvast restoranist kell 11.32, ütles BNSile Põhja päästekeskuse pressiesindaja. Põleng oli restorani ventilatsioonisüsteemis ja restorani töötajad kustutasid selle. «Praegu on seal päästjad, kes teevad järelkustutust,» lisas ta.

Pressiesindaja teatel evakueeriti kliendid enne päästjate saabumist ja keegi kannatada ei saanud.

Restoraniketi Talleke ja Pullike restoranides on ka varem põlenguid olnud.

Mullu 27. augustil põles selle keti Viimsis asuva restorani ventilatsioonitoru. Põleng sai alguse restorani söega grillahju nõuetele mittevastavast süütamisest, millest omakorda lendasid sädemed ventilatsioonitorru ning süütasid selles oleva rasva. 7. juulil aga oli põleng Ehitajate teel asuvas restoranis, siis süüdati söega grillahju paberi ja õliga, ventilatsioonitorru lendas säde, mis omakorda süütas torus oleva rasva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles