Järjekordne liiklusraevu juhtum: autojuht peksis kaasliikleja veriseks (1)

Dagne Mihkels
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sündmuskoht Peetri selveri parklas. Peksmine toimus esimeste autode juures.
Sündmuskoht Peetri selveri parklas. Peksmine toimus esimeste autode juures. Foto: Erakogu

Esmaspäeva õhtul ründas Tallinna piiril asuva Peetri selveri parklas üks autojuht teist autojuhti, jagades ohvrile lööke näkku, kuni see verisena maha kukkus. Politsei on juhtunu osas alustanud kriminaalmenetlust ja palub kõigil pealtnägijatel endast teada anda.

Pealtnägija sõnul tekkis autojuhtidel arusaamatus, kui BMW üritas selveri parklast väljuda, aga Audi parklasse siseneda. «Võimalik, et seal oli väike kokkupõrge, autod olid ninapidi vastamisi, kuid vigastusi autodel ei paistnud,» selgitas Postimehele pealtnägija.

Audist hüppas seejärel välja nooremapoolne meesterahvas, kes kõigepealt BMW juhile midagi ütles, seejärel aga hakkas ohvrit rusikaga näkku peksma. «Ikka mitu lööki oli, BMW juhil oli nägu verine ja lõpuks oli ta pikali maas,» kirjeldas pealtnägija.

Juhtunul oli mitmeid tunnistajaid, kes vägivalda nähes peksmisele vahele astusid. Üks pealtnägija tegi vägivallatseja auto numbrimärgist foto, mispeale mees taas ärritus ning karjuma ja ähvardama hakkas. Lõpuks Audi juht rahunes, istus autosse ja sõitis minema.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Helen Uldrichi sõnul oli ohvriks 50-aastane mees, kes teatas juhtunust politseile järgmisel päeval. Mehel fikseeriti kehavigastused.

Juhtunu asjaolude väljaselgitamiseks on alustatud kriminaalmenetlust paragrahvi alusel, mis käsitleb kehalist väärkohtlemist, märkis politsei pressiesindaja. Politsei palub kõigil, kes juhtunut pealt nägid, võtta ühendust politsei numbritel 612 4857 või 112.

Põhja prefektuuri operatiivjuhi Valter Pärna sõnul on väga oluline sellistest rünnakutest võimalikult kiiresti politseile teada anda, sest seda kiiremini jõutakse vägivallatseja tabada. «Kiidan inimesi, kes sekkusid ja võimalik, et kannatada saanud mehe suurematest vigastustest päästsid. Samuti neid, kes juhtunud kaameraga jäädvustasid, aidates sellega uurimisel kaasa.»

Pärn lisas, et kuigi hetkel ei ole veel lõplikult kindlaks tehtud, mis sellise konfliktini viis ja vägivalla tingis, on selge, et mistahes asjaolud ei õigusta inimese löömist või talle viga tegemist.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles