Selgusid Kesklinna kauneimad vaateaknad

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeval kogunenud hindamiskomisjon valis Tallinna Kesklinna kaunimateks Kalevi šokolaadipoe, Diana Arno Boutique’i ning Leeri Tallinna Lillesalongi vaateakende kujunduse.

«Aasta lõpp on iga ettevõtja jaoks väga kiire aeg ning seetõttu ma tunnustan konkursil osalejaid, et nad leidsid aega ja tahtmist konkursil osaleda. See on koostöö koht ettevõtjate ja omavalitsuse vahel ning ettevõtetele suurepärane võimalus saada reklaami,» märkis Kesklinna vanem Alar Nääme.

Kõik konkursile esitatud tööd olid meeleolukad ja linnaruumi rikastavad. Sadakonna vaateakna seast komisjonile silma jäänud Kalevi šokolaadipoe (Roseni 7), Diana Arno Boutique’i (Väike-Karja 1) ning Leeri Tallinna Lillesalongi (Kaubamaja 4) kujundused olid eriilmelised, huvitavad, eristusid teisest selgelt ning mis peamine, olid kaunistatud jõulupäraselt, leidis komisjon.

Lisaks kolmele parimale väärisid äramärkimist ka Kaubamaja (Gonsiori 2),  Masha Lillepoe (Narva mnt 14) ning Trendtekstiili (Väike-Karja 3) vaateaknad. Trendtekstiili kaupluse vaateakna kujundus oli ka Facebooki kasutajate lemmikuks.

Konkursi preemiafond on 640 eurot, mis läheb kolme parema vahel võrdselt jagamisele. Preemiad ettevõtetele antakse üle 10. veebruaril Kultuurikatlas toimuval tänuvastuvõtul.

Objekte hindasid linnaplaneerimise ameti, kultuuriväärtuste ameti ja Kesklinna valitsuse esindajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles