Tallinna TV programmi pikkus saab olema kaheksa tundi päevas

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postimees.ee graafiku nägemus Tallinna TV logost.
Postimees.ee graafiku nägemus Tallinna TV logost. Foto: Lennart Rikk

Jaanuarist alustava Tallinna TV programmi pikkuseks saab olema kaheksa tundi päevas.

Programmi alguse kellaajaks on planeeritud 18.55, ütles Tallinna TV juht Jüri Raudsepp. Programm on Raudsepa sõnul kavandatud Tallinna-keskne. «Tulevad uudistesaated, mis on eetris iga päev. Tuleb päevateema, noorteteema, lai spekter Tallinna elu teemasid - kommunaalteemad, transporditeemad,» rääkis Raudsepp BNSile.

Meelelahutuse poolel on tulemas noortesaade, mis tutvustab Tallinna noortebändid, saate esialgne pealkiri on «Garaažist välja!». Raudsepa sõnul on tehtud portreesaateid ja kontserdisalvestusi.

Plaanis on ka kordussaated ning Delfi ja Raepressi uudiste näitamine, taustamuusikana hakatakse kasutama raadiojaama, mida ei ole Raudsepa sõnul veel välja valitud.

Kultuuriminister Laine Jänes andis oktoobris oma käskkirjaga SA-le Tallinna Televisioon ringhäälinguloa. Kaabellevivõrgus programmi edastamise luba kehtib tuleva aasta 1. jaanuarist 2014. aasta 1. jaanuarini.

Programmi maht peab kultuuriministri käskkirja järgi olema vähemalt kaheksa tundi ööpäevas ja nädalas vähemalt 56 tundi. Levipiirkonnana on käskkirjas märgitud kõik Eesti maakonnad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles