Fotod ja video: Edgar Savisaare tervituskõne lasnamäelastele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Keskerakonna esimees, korruptsioonikahtluse tõttu Tallinna linnapea ametist kõrvaldatud Edgar Savisaar pidas täna õhtul Lasnamäel Paeväljal tuleskulptuuride festivalil lühikese kõne, milles avaldas heameelt, et Lasnamäe rahvas on jälle koos.

Edgar Savisaare tervituse juhatas sisse Lasnamäe linnaosa vanem Maria Jufereva: «Soovin anda sõna meie Tallinna linnapeale Edgar Savisaarele, kes soovib ka teid tervitada.»

«Tervitus teile Lasnamäe rahvas!» alustas Savisaar. «Oleme jälle koos, oleme koos õnnelikud, naudime seda talvepäeva hoolimata külmast ilmast. Oleme heas tujus, näeme tulevikku positiivselt ja teame, et see on meie linn, see on meie maa. Meie olemegi need tallinlased, need lasnamäelased, see Eesti rahvas, kes on siin elanud ja elab edasi!» ütles Savisaar oma põgusas tervituskõnes.

Täna õhtul kell 18 toimus Lasnamäel Paeväljal järjekordne tuleskulptuuride festival ja tehti suur kuuselõke. Traditsiooni kohaselt täiendasid tuleskulptuure trummarid ja tuleartistide ettasted.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles