Taavi Aas: ootame jätkuvalt Harju maavanemalt korrektseid põhjendusi

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiine turg.
Kristiine turg. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna abilinnapea Taavi Aas teatas, et kuni tänaseni pole Harju maavanemalt laekunud täpsemaid juriidilisi selgitusi ettepanekule keelata Kristiine turu rajamine, hoopis vastupidi - maavanem peatas kõigi lastemänguväljakute aluste maade Tallinna munitsipaalomandisse andmise.


Aasa sõnul pole linnavalitsus saanud tänaseni maavanema poolt tehtud ettepanekule Harju maavalitsusest selgeid juriidilisi põhjendusi - maavanema ettepanekust ei selgu, millised linnavalitsuse või linna ametiasutuste antud haldusaktid tuleb põhiseaduse, seaduste ja muude õigusaktidega kooskõlla viia,, teatas Raepress.

«Järsku hoopis sellepärast, et Harju maavalitsuses valitseb haldussuutmatus jättis Harju maavanem eile allkirjastamata 14 korraldust, millega oleks antud Tallinna linna munitsipaalomandisse laste mänguväljakutena kasutamiseks taotletud maa. Või on Tallinna kavandatavad lastemänguväljakud valitud poliitilise võitluse relvadeks,» oletas Aas.

Aasa sõnul on siiamaani juriidiliselt põhjendamata, mida on linn valesti teinud. «Praegu jääb mulje, et kuna maavanemal juriidilisi argumente ei jätku, soovib ta järelevalvet Tallinna linna üle teostada meedia mõjuvõimu kaasabil,» lisas Aas.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles