Tuppa lastud kadrisandid näppasid kuldsõrmuse

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõrmus
Sõrmus Foto: Andres Teiss

Tallinnas Kristiine linnaosas elav vanapaar lasi eile õhtul kadrisandid tuppa, pererahval oli lustakate tüdrukute üle rõõmus meel, kuid täna hommikul oli hea tuju kui käega pühitud – esikukapi pealt oli naisterahva kuldsõrmus kadunud.

Vanahärra sõnul lasid nad neli või viis 11-15-aastast tüdrukut elutuppa laulma ning usuvad, et sõrmus võis kaduda hetkel, kui neiud hakkasid ära minema ning abikaasa neile selja keeras, et korvi õuntega võtta, kirjutas Õhtuleht.

Mehe sõnul oli esikukapi peal veel mobiiltelefon, 5 ja 25 krooni ning kell, kuid kadus ainult kullast pealt põimikuga sõrmus, mille abikaasa koju tulles alati esikukapi peale paneb ning hommikul tööle minnes jälle sõrme libistab. Täna hommikul oli sõrmus kui vits vette kadunud.

Ehkki tegemist oli ebameeldiva juhtumiga, ei kavatse vanapaar politseisse pöörduda, sest sõrmus ei olnud väga kallis ning neid tegi kurvaks pigem see, et lahkelt koju lastud lapsed sellise teoga hakkama said.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles