Tehnika tänaval juhtus kümne minuti jooksul kaks kolmikavariid

Madis Vaikmaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna pärastlõunal juhtus Tehnika tänaval kaks liiklusõnnetust, milles osales kolm autot. Ükski inimene õnnetustes vigastada ei saanud.

Politsei pressiesindaja sõnul põrkasid täna kella 13.43 paiku Tehnika 103 maja juures kokku kolm sõiduautot, VW, Mitsubishi ja Ford. «Süüdlane tunnistas oma süüd, kuid kuna osapooled ei osanud liiklusõnnetust vormistada, paluti kohale politsei. Lõpuks said osalised avariipaberid täidetud ja juhtum läheb edasi kindlustusse,» ütles Põhja prefektuuri pressiesindaja Marie Aava.

«Kella 13.51 paiku põrkasid Tehnika 127 maja juures kokku sõiduautod Jeep, Saab ja Land Rover. Ka selle õnnetuse puhul süüdlane tunnistab süüd ja seega pöörduvad osapooled edasi kindlustusse,» ütles Aava.

Kummagi õnnetuse puhul ükski inimene vigastada ei saanud.

«Politsei paneb inimestele jätkuvalt südamele, et teeolud on hetkel väga keerulised ja nähtavus on paiguti halb. Seetõttu tuleb liikluses valida ilmastikuoludele vastav sõidukiirus, säilitada rahulik meel ja olla eriti tähelepanelik,» lisas Aava.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles