Purjus taksojuht ründas lumesaha juhti

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader Reporter.ee uudisloost.
Kaader Reporter.ee uudisloost. Foto: Reporter.ee

Eile õhtul tabati Tallinnas purjus taksojuht, kes sõitis lumesahale otsa ja ründas selle juhti.

Avarii toimus eile hilisõhtul Tallinnas Pärnu maanteel politseimaja lähedal, kus takso sahale tagant sisse sõitis, vahendab Reporter.ee. Kokkupõrke järel tuli sahka jälitanud taksojuht oma autost välja ja läks sahajuhile kallale.

Juhtunu tunnistajaks olnud taksosõitja peatas möödasõitva auto ja palus selle juhil politsei kutsuda. Sõitja sõnul oli taksojuht ka oma eelmist klienti peksnud, kuid reisija oletas, et tegemist oli tüliga maksmata arve pärast ja istus siiski taksosse. Sõidu ajal aga mõistnud ta, et juht on purjus.

Reisija rääkis, et mööda Pärnu maanteed linnast välja sõites hakkas taksojuht äkki jälitama lumesahka, mis tema auto ees umbes 20 kilomeetrise tunnikiirusega liikus. Jälitamine päädis kokkupõrke ja sahajuhi ründamisega.

Saha roolis olnud Dmitri kinnitas, et taksojuht oli tugevalt purjus. «Ta sõitis mulle järele ja sõitis mulle sisse. Ta oli purjus, tugevalt purjus,» kirjeldas rünnaku ohver.

Pealtnägijate sõnul mõõtis politsei taksojuhil ligi kahepromillise joobe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles