Lillekülas jääb täna 50 maja kütteta

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soojustorustiku remont.
Soojustorustiku remont. Foto: Tallinna Küte

Tallinna Küte alustab 15. jaanuari õhtul kell 17 Lilleküla soojustorustiku parandustöödega, mille tõttu katkeb ajutiselt umbes 50 hoone soojusvarustus.

Kuna välisõhu temperatuur on võrreldes eelmise nädalaga tõusnud ning ilm on õhtu- ja öötundidele jäävate tööde tegemiseks sobivam kui nädala eest, otsustas ettevõte alustada töödega, mis eelmisel nädala pakase tõttu edasi lükati.

Soojusettevõte teavitas oma kliente, et remonttööd algavad täna õhtul ning kestavad koos soojusvõrgu tühjendamise ja täitmisega 8-12 tundi.

Lekke likvideerimiseks on vaja katkestada 50 hoone soojusvarustus, mille hulka kuuluvad kaks haridusasutust, 38 eluhoonet ja kaks kauplust.

Tallinna Küte sellel perioodil soojuskulu kliendile ei arvesta. Ettevõte vabandab soojusvarustuse ajutisest katkestamisest tekkivate ebamugavuste eest. Soojusvarustuse katkestuse täpseid aadresse saab vaadata Tallinna Kütte teavituslehelt või küsida Tallinna linna infotelefonilt 1345.

Tallinna Küte andis möödunud nädala reedel teada, et Lilleküla piirkonnas on soojustorustiku kompensaatori leke. Lekke suurus oli stabiilne ning soojustarbijaid see nädala jooksul ei mõjutanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles