Kristiine linnaosavalitsus pakub elanikele tasuta õigusabi

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig

Alates 12. jaanuarist nõustab Kristiine elanikke linnaosavalitsuse ruumides kogenud jurist.

Jurist võtab inimesi vastu teisipäeviti kella 10-13 ja neljapäeviti kella 10-12 kabinetis 208. Vastuvõtule tulemiseks on vajalik eelregistreerimine telefonil 6 457 125, tasuta õigusabi pakutakse nii eesti kui ka vene keeles, teatas linnaosavalitsus.

«Kristiine linnaosavalitsuse poole on pöördunud palju inimesi sooviga saada õigusnõustamise teenust. Jurist Marina Samsonova vastab kõikidele põhilistele õigusalastele küsimustele erinevatest valdkondadest, olgu selleks perekonnaõigus, tööõigus, pärimisõigus, üüri- ja võlasuhted jne. Ühe kliendi nõustamiseks on planeeritud aega 30 minutit, aga keerulisemate teemade puhul võib ennast loomulikult ka korduvvastuvõtule registreerida. Õigusalane nõustamine toimub nii eesti kui vene keeles ning on kliendile tasuta,» linnaosavanem Vadim Belobrovtsev.

Samsonova sõnul käsitleti esimesel päeval peamiselt töö-, perekonna- ja pärimisõigust. «Praegu võib küll öelda, et teenus on osutunud populaarseks, sest terve nädal on juba Kristiine inimeste poolt ette broneeritud,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles