Ülikiirelt kihutanud mootorrattur mõisteti vangi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arestikamber.
Arestikamber. Foto: Liis Treimann

Harju maakohus määras 14 päeva aresti 26-aastasele Konstantinile, kes kihutas mootorrattal Saku vallas Tallinna ringtee 22. kilomeetril 254 kilomeetrit tunnis.

21. novembril kell 15.45 fikseeris politseipatrull Saku vallas Tallinna ringtee 22. kilomeetril mootorrattal kiiruseks 254 kilomeetrit tunnis. Antud teelõigul on lubatud sõidukiiruseks 90 kilomeetrit tunnis.

Politsei peatumismärguandele mootorrattur ei reageerinud ja jätkas kiirust vähendamata sõitu. Kihutamist jätkas mootorrattur ka asulasisesel teel.

Mootorratas õnnestus politseil peatada veidi enne Tallinna kesklinna Pärnu maantee viadukti juures. Mootorratast juhtinud 26-aastane Konstantin osutas politseinikele kinnipidamisel füüsilist vastupanu.

Harju maakohus karistas Konstantini eile 14-päevase arestiga.

Põhja prefektuuri liiklusjärelevalve talituse juht Elari Kasemets mõistab sellise hoolimatu käitumise liikluses selgelt hukka.

«Seesuguse kiirusega liikumine, olgu maanteel või tänaval, on eluohtlik nii sõitjale endale kui kõigile kaasliiklejatele. Seda enam, et praeguste ilmadega on kaherattalise sõiduki valitsemine küllaltki keeruline ka lubatud kiirusega sõites,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles