Lumesadu põhjustas hommikul mitmeid avariisid

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lumesaju ja libeduse tõttu on Tallinnas ja Harjumaal täna hommikupoolikul juhtunud juba kaheksa plekimõlkimist. 

Põhja prefektuuri pressiesindaja Marie Aava sõnul on täna hommikul kella 8 ja 10 vahel eri paigus Harjumaal ja Tallinnas juhtunud kaheksa avariid. Kannatanuid liiklusõnnetustes pole, neist kuus on kvalifitseerunud kindlustusjuhtumiks.

«Näiteks üks avarii juhtus Mustakivi teel, üks Estonia pst 1 ees, kaks avariid Harjumaal Tabasalu kandis Harkujärve külas, üks Loksal,» loetles Aava.

Politsei osutab tähelepanu, et liiklusolud on lumesaju tõttu rasked ning kutsub inimesi üles olema ettevaatlik ja tähelepanelik ning varuma sõiduks tavalisest rohkem aega.

Postimehe lugeja kogemuse järgi võis täna hommikul näiteks Järvelt kesklinna sõit täna hommikul aega võtta ligi tunni. Esmapilgul oli põhjuseks Järvevana teel teisel sõidurajal parkinud ohutuledega auto, mis tekitas ummiku nii Järvevana teel kui sellega seotud teelõigul.

Lugejad, andke meile teada, kas teie kogesite ka täna hommikul ummikuid!

Ka maanteeameti teeinfokeskus soovitab täna liikluses olla eriti ettevaatlik, sest lumesaju tõttu on teeolud täna muutlikud. Kesk–, Ida– ja Kagu-Eestis on sõidetavus hea, kuid teedel tuleb arvestada lumiste ja libedate lõikudega.

Ilmaprognooside kohaselt teeolud lähitundidel oluliselt ei muutu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles