Fotod: mupo kolis uude majja

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Munitsipaalpolitsei amet asub alates sellest nädalast uutes ruumides aadressil Paldiski mnt 48a.

Tegemist on endise trollikoondise administratiivhoonega, mis on tänaseks põhjalikult renoveeritud.

«Töökeskkonna kvaliteedi muutus paremuse poole on suur,» ütles mupo juhataja Raik Saart. «Meie vana maja Pärnu maanteel oli põhimõtteliselt projekteeritud automüügisalongiks, mitte kontorihooneks. Maja keskel oli suur, läbi kahe korruse laiuv aatrium, mis oli mõeldud autode eksponeerimiseks. Pooled majas olevad tööruumid olid aga ilma akendeta. Kuna hoone omanikul olid majaga omad plaanid ja ka meie leping kohe lõppemas, siis hakkasime otsima muud lahendust. Uued kontoriruumid on projekteeritud meie vajadusi arvestavalt, nad on kaasaegsed ja mugavad nii töötajatele kui ka külalistele,» rääkis Saart.

Saarti sõnul on transpordiühendus kesklinnaga kiire ja mugav. Linnast saab kohale sõita trollidega 1,5,7 ning bussidega 22, 26, 26A, 33, 41, 41B ja 43, väljumisega  Lille peatuses. Linna vähem tundvale inimesele on heaks orientiiriks naabruses asuv hipodroom, mille nime kannab ka järgmine ühissõidukipeatus.

Uut hoonet jagab mupo sotsiaal- ja tervishoiuametiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles