Politsei otsib liiklusõnnetuste pealtnägijaid

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig

Politsei otsib sel nädalal Harjumaal juhtunud kolme liiklusõnnetuse pealtnägijaid.

Eile õhtul kella 17.30 ajal juhtus liiklusõnnetus Tallinnas Sõle 35 juures, kus põrkasid kokku 46-aastase mehe juhitud veoauto Scania ja sõiduauto Volkswagen Golf, mida juhtis 33-aastane mees. Liiklusõnnetuse tagajärjel sai vigastada Volkswageni juht, kes viidi haiglasse.

Kolmapäeval kella kaheksa ajal hommikul juhtus liiklusõnnetus Rae vallas Raeküla tee ja Graniidi tee ristmiku lähedal, kus põrkasid kokku 39-aastase naise juhitud Nissan Almera ja Nissan Primera, mille roolis oli 36-aastane naine. Nissan Almera juht sai kannatada ning viidi haiglasse.

Esmaspäeval kella 15.10 ajal juhtus liiklusõnnetus Tallinnas Randla 24 juures, kus esialgse info kohaselt jooksis teed ületama hakanud noor naine vastu Randa tänavalt Kari tänavale paremat pööret sooritanud bussi. Jalakäija viidi haiglasse.

Kõigil, kes nägid liiklusõnnetusi pealt, palutakse võtta ühendust telefoninumbril 612 5666 või politsei lühinumbril 110.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles