Sotsiaalmeedias kutsutakse üles Savisaart välja vilistama

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis

Facebookis levib üleskutse Tallinna linnapea Edgar savisaar homsel jõulurahu kuulutamisel välja vilistada.

Facebookis on loodud üritus pealkirjaga «Vilistame jõulurahu kuulutamise välja!». «Edgar arvab, et võib kuulutada välja jõulurahu! Mina nii ei arva! Tulge kõik viledega ja pasunatega näitama mida meie arvame!!!» kutsutakse lehel üles.

Tallinna abilinnapea Taavi Aas teatas täna, et 24. detsembri keskpäeval kuulutab Raekoja aknast jõulurahu välja «linnavolikogu poolt ametisse pandud linnapea». Linnavolikogu poolt ametisse pandud linnapea on Edgar Savisaar, kes on kohtumäärusega korruptsioonikahtluse tõttu linnapea ametist kõrvaldatud.

Keskerakondlik linnavõim sai ilmselt julgust prokuratuuri loiust reaktsioonist faktile, et linnapea ametiketti kandev Savisaar osales Tallinna linnavalitsuse ametlikul jõulueelsel vastuvõtul Raekojas. Prokuratuur leidis, et ametiketi kasutamise reguleerimine kuulub linnavolikogu pädevusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles