Bussiuste vahele jäänud reisija sai viga

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu on alust arvata, et kõik reisijad ei kasutanud nõuetekohaselt turvavarustust.
Praegu on alust arvata, et kõik reisijad ei kasutanud nõuetekohaselt turvavarustust. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tallinnas jäi liinibussist väljuv mees uste vahele ja sai viga. Kokku juhtus eile pealinnas kolm õnnetust liinibusside reisijatega.

Liiklusõnnetus juhtus eile hommikul kella 8.45 ajal Tallinnas Tondi tänaval Tondi bussipeatuses. 60-aastase Viktori juhitud liinibussist väljudes jäi 68-aastane Jüri bussi uste vahele, buss hakkas liikuma ja reisija sai õnnetuse tagajärjel vigastada.

Kannatanule anti kohapeal esmaabi.

Teine õnnetus juhtus kell 11.41 Tallinnas Õismäe tee 2 juures. Kurvi läbinud liinibussis, mida juhtis 59-aastane Aleksandr, kukkus alkoholijoobes 47-aastane Sergei.

Reisija väljus bussipeatuses koos bussis olnud reisijatega, kes talle kiirabi kutsusid. Kannatanu toimetati kontrolliks toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kolmas õnnetus liinibussiga toimus õhtul kella 17.30 ajal Tallinnas Narva maantee ja Hobujaama tänava ristmikul. Liinibussi 34A järsu pidurdamise tagajärjel kukkus bussis reisijana viibinud 40-aastane Tatjana.

Reisija toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles