Ajakiri: unustage Miami ja Vegas, mängige pokkerit Tallinnas!

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kasiino.
Kasiino. Foto: Caro / Scanpix.

Uudisteagentuur AFP kirjutas artikli Tallinna kasiinodest ning viitas Euroopa pokkerimängijate ajakirja üleskutsele mängida pokkerit Eesti pealinnas.

«Pehme hasartmängualane regulatsioon sai Eestis paika pandud 1990-ndatel, kui riik läks plaanimajandusest üle turumajandusele,» kirjutas AFP. «Nüüd on Armin Karu, suurim kohalik kasiinooperaator, üks Eesti rikkamaid inimesi.»

«Edukad Eesti valitsused rõõmustasid hasartmängumakse korjates,» märkis uudisteagentuur.«1994. aastal kogus riik kasiinodelt maksu 26,6 miljonit krooni. Mullu aga oli see kasvanud 466,7 miljoni kroonini.»

AFP kirjutas, et Tallinnas on üle 90 kasiino ning hasartmängijad üle Euroopa on suundumas Eesti pealinna.

«Unustage reisid Miamisse või Vegasesse, mängige pokkerit Tallinnas,» vahendas AFP Euroopa pokkerimängijate ajakirja Bluff Europe. «Lisaks oma õigusega teenitud reputatsioonile, kui üks Euroopa parimaid pidutsemise linnu, on Tallinn saamas ka kohaks Euroopa pokkerieliidile.»

Tallinna abilinnapea Jaanus Mutli ütles AFP-le, et mängusõltlaste arv Tallinnas üha kasvab ning midagi tuleb kiiresti ette võtta.

Eesti Hasartmängude Korraldajate Liidu juht Tõnis Rüütel märkis agentuurile, et Eestis on hasartmängusõltuvusega tõsiseid probleeme.

AFP tõi oma artiklis ära ka Märt Sultsi kasiinosaare idee, kirjeldas riigi plaane hasartmängualast seadust muuta ning märkis ära Eesti kasiinovastate tegevuse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles