Abilinnapea: mupo suudab suuremad ummikud ära hoida

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Raigo Pajula

Tallinna linnavalitsus saab linlastelt kiitvaid kirju munitsipaalpolitsei (mupo) aadressil ja see näitab abilinnapea Taavi Aasa sõnul muu hulgas seda, et mupo suudab suuremad ummikud ära hoida.

Tallinna linnavalitsus saab linnakodanikelt kirju, milles avaldatakse tunnustust tipptundidel olulistes liiklussõlmedes liikluse reguleerimise eest, teatas Raepress.

«Sooviksin avaldada tunnustust hea idee eest, et Kristiine - Endla ja Tehnika - Endla ristmiku liiklust aitasid hommikul reguleerida ka reguleerijad, tänu kellele oli liiklus sujuvam ning ristmikke ei sõidetud kinni,» kirjutas üks tänulik linnakodanik, lisades, et ristmike kinnisõitmist ja ühissõidukirajal sõiduautodega sõitmist tuleks tipptunni ajal mujalgi takistada.

«Sellised kirjad kodanikelt kinnitavad, et vastava väljaõppe saanud munitsipaalpolitseinikud suudavad ristmiku läbilaskevõime tagada ning suuremad ummikud ära hoida,» ütles abilinnapea Taavi Aas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles