Jätkub fotokonkurss «Aastaring Tallinnas 2015»

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Linnavalitsuse pressiteenistus

Tallinna kommunaalamet korraldab kuni 23. jaanuarini 2016 veebipõhise fotokonkursi «Aastaring Tallinnas 2015».

Konkursi eesmärgiks on leida uusi ja huvitavaid fotosid Tallinna linnast, samuti jäädvustada fotodele linnas toimunud erinevaid sündmusi, inimeste tegevusi ja linnapildis toimunud muutusi erinevatel aastaaegadel, teatas linnavalitsuse pressiteenistus. Konkursile kvalifitseeruvad fotod, mis on jäädvustatud 2015. aastal ja 2016. aasta jaanuaris. Võistlustingimustega saab tutvuda konkursi kodulehel.

Konkursile saab võistlustöid esitada alates kuni 15. jaanuarini 2016. Avalik hääletamine toimub 16. jaanuarist kuni 23. jaanuarini 2016 konkursi kodulehel.

Konkursi raames korraldab I AM Photographer Tallinnas, Tartu mnt. 84A asuvas koolitusklassis neljapäeval, 17. detsembril kell 18 venekeelsele grupile (25 inimest) ja kell 19 eestikeelsele grupile (25 inimest) fotokoolituse. Koolituse viivad läbi fotograafid Ernest Bondarenko ja Aivar Pihelgas. Koolitusele pääseb eelregistreerumisega I AM Photographer kodulehel.

Konkursile esitatud töid hindab kommunaalameti juhataja käskkirjaga kinnitatud komisjon, kes valib välja võidutöö ja kümme äramärkimist väärivat tööd. Rahva lemmik selgub avaliku hääletuse tulemusena konkursi kodulehel.

Komisjoni poolt väljavalitud võidutöö autor saab auhinnaks peegelkaamera Nikon D7200 koos 18-140 suumobjektiiviga, mis on tõsine tööriist nõudlikule fotoentusiastile.

Avaliku hääletuse parima töö autor saab auhinnaks OÜ Digifoto 30 euro väärtuses kinkekaardi foto lõuendile trükkimiseks.

Kuni 1. märtsini 2016 on Kodulinna Majas (Gümnaasiumi 3) avatud fotonäitus «Tallinna valgus». Näitusele on välja pandud kommunaalameti poolt aastatel 2006–2014 korraldatud fotokonkurssidele esitatud  tööd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles