Galerii: politsei kontrollis 12-tunnise puhumisreidi jooksul 1900 autojuhti

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Liikluspolitseinikud lõpetasid öösel kell kolm 12 tundi kestnud puhumisoperatsiooni, mille käigus kontrolliti Tallinnas ja Harjumaal kokku pisut üle 1900 autojuhi kainust. 

«Tulemused on tavapärased ja rõõmustamiseks põhjust ei ole,» kommenteeris Põhja prefektuuri oma Facebooki lehel. «Tabasime tosin alkoholi tarvitanud roolikeerajat, lisaks sellele saadeti täiendavasse ekspertiisi kaks narkokahtlusega sõidukijuhti. Leidus ka neid, kes ületasid kiirust ning kolmele jalakäijale pidid politseinikud andma helkuri ja tuletama meelde, et pimedal ajal tuleb end nähtavaks teha.»

«Meie teeme endast kõik oleneva, et takistada ohtlike juhtide liikluses osalemist ja et juhtida tähelepanu nende eksimustele. Liikluse turvalisemaks muutmisele saab igaüks kaasa aidata. Ole hooliv liikleja ning näita eeskuju. Kui näed sõpra purjuspäi autorooli minemas, sekku ja takista teda! Meid oodatakse koju,» tuletas politsei meelde.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles