Keskraamatukogus saab arvuti kasutamist broneerida

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna keskraamatukogu Liivalaia osakond.
Tallinna keskraamatukogu Liivalaia osakond. Foto: Peeter Langovits

Tallinna keskraamatukogu lugejad saavad internetiarvutite kasutamiseks aja ette kinni panna uue broneerimissüsteemi kaudu.

Broneerida saab kuni 30 päeva ette, vähemalt 1 tund enne broneeringu algusaega ja kuni kolmeks tunniks, teatas Tallinna keskraamatukogu.

Broneerimissüsteem võimaldab saada ülevaadet keskraamatukogu kõigis osakondades ja haruraamatukogudes asuvatest lugejaarvutitest ja broneerida sobivaks ajaks mistahes asukohas vajadustele vastav arvuti.

Arvutit saab valida tehniliste parameetrite (mälu maht, protsessori kiirus), lisaseadmete (näiteks ID-kaardi luger, printer, skanner) ja installeeritud kontoritarkvara järgi.

Aega arvuti kasutamiseks saab broneerida keskraamatukogu kodulehe kaudu aadressil www.keskraamatukogu.ee. Arvutite otsingut võib teostada ilma süsteemi sisse logimata, kuid broneeringu tegemiseks tuleb sisse logida.

Esmakordsel broneerimisel tuleb luua oma kasutajakonto, mis eeldab keskraamatukogu lugejakaardi olemasolu.

Arvutite broneerimissüsteem võimaldab lugejatel oma töid raamatukogus mugavamalt ette planeerida ja veenduda vaba arvuti olemasolus enne raamatukokku jõudmist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles