Tallinna loomaaias sai raskelt viga elevanditalitaja

Dagne Mihkels
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elevant maiustab Tallinna loomaaias kõrvitsaga.
Elevant maiustab Tallinna loomaaias kõrvitsaga. Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES/PM/SCANPIX BALTICS

Pühapäeval kella 17-18 vahel sai Tallinna loomaaias raskelt viga elevanditalitaja, kes jäi hüdrauliliste väravate vahele.

Tallinna loomaaia direktor Mati Kaal kinnitas, et viga sai 20-aastane meestalitaja, kes võeti tööle alles juunikuus. Samas märkis Kaal, et talitaja vähene kogemus pole õnnetusega seotud, samuti pole õnnetuses mingit rolli loomaaia kolmel elevandil. Noor talitaja sai väga raskelt viga ja viibib haiglas.

Talitaja jäi hüdrauliliste varbväravate vahele, mis liiguvad siinidel, märkis Kaal. Tema sõnul ei saa ta praegu õnnetuse detailidest rohkem rääkida, kuna asja uurib politsei. Nii palju Kaal siiski mainis, et väravad ei saa sulguda kuidagi iseenesest.

Elevanditalitajad teevad oma tööd turvakaalutlustel alati paarikaupa, nii ka Tallinna loomaaias. Politsei uurib, mida räägib õnnetuse asjaoludest teine talitaja, kes sündmuse juures oli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles