Fotod ja video: tänaval noort naist pussitanud mees astus kohtu ette

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna astus kohtu ette Dmitri Trufanov, keda süüdistatakse päise päeva ajal tänaval noore naise pussitamises.

Politsei sai tänavu mais väljakutse Piritale, kus Purde ja Kase tänava ristmiku juures oli tekitatud kehavigastusi 20-aastasele naisele. Esialgsetel andmetel ründas tänaval jalutanud noort naist võõras mees, kes lõi naist noaga, tekitades sellega kannatanule mitmeid haavu. Kiirabi viis viga saanud naise haiglasse, kus ta paranes.

Juhtumi üks pealtnägijatest kirjutas toona Facebookis, et kuulis koos lastega Pirita-Kosel jalutades naisterahva karjet ja kohe pärast seda nägi neile vastu jooksvat meest, kes suundus metsa poole. Peaaegu kohe pärast seda nägi ta ka ohvrit.

«Me nägime murul lamamas noort naist, kellel tuli suust verd. Ta ütles ainult, et teda löödi noaga selga. Naisel oli vähemalt kaks noahaava, üks kaela, teine õla piirkonnas. Kiirabi oodates proovisime verejooksu salliga peatada. Naine oli läinud last lasteaiast ära tooma. Miks? Mille eest?» küsis pealtnägija.

Järgmisel päeval pidasid Põhja prefektuuri isikuvastaste kuritegude teenistuse uurijad pussitamises kahtlustatavana kinni 34-aastase Dmitri, keda on ka varasemalt vägivallakuritegude eest karistatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles