Fotod ja video: auto põrutas poe vaateaknasse

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna lõuna ajal põrkas Tallinnas Masina ja Lastekodu tänavate ristmikul kokku kaks autot, millest üks paiskus kokkupõrke tagajärjel poeaknasse.

Põhja prefektuuri pressiesindaja ütles Postimehele, et sõiduauto Kia juht pidi andma teed peateel liikunud Nissanile, kuid mingil põhjusel seda ei teinud. Ristmikul põrkasidki autod kokku ja Kia paiskus saadud löögist Masina tänav 20 aknasse. Õnnetuses keegi vigastada ei saanud.

Poes, kuhu Kia kokkupõrkest paiskus, müüakse heli- ja valgustehnikat. Poes hulgi- ja projektimüügiga tegelev Taavi Truu nentis, et tegemist oli pigem õnneliku õnnetusega. «Täpselt selle koha peal ei olnud ühtegi klienti. Keegi viga ei saanud, ehmatusega pääsesid nii autojuhid kui poes olnud kliendid ja töötajad,» ütles ta.

Küll aga sai õnnetuses kannatada müügil olnud tehnika. «Mõned asjad, mis ei olnud karbis, on lennanud mõned meetrit mööda maad,» ütles Truu.

Kui palju tehnikat läks õnnetuse tagajärjel katki ja kui suur võib kahju olla, ei osanud ta hinnata. Asjaga tegeleb edasi kindlustus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles