Sotsiaalmeedias levib info järjekordsest rünnakust Lasnamäel

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Sotsiaalmeedias levib informatsioon, justkui oleks eile Lasnamäel Liikuri tänava piirkonnas rünnatud raske esemega tänaval jalutanud meest ja naist, politseil selle juhtumi kohta infot ei ole.

Eile õhtul hakkas sotsiaalmeedias levima venekeelne info, et Lasnamäel «Punases külas» ründas tundmatu kurjategija tänaval jalutanud meest ja naist ja üritas neid raske esemega lüüa. Lasnamäe venelased kutsuvad «Punaseks külaks» Liikuri tänava piirkonda, ilmselt on koht saanud nime punastest tellistest majade järgi.

Postituse autor kutsus inimesi selles piirkonnas liikudes ettevaatusele. Tänaseks on seda postitust jagatud sotsiaalmeedias üle 500 korra, kirjutas venekeelne Postimees.

Eelmisel nädalal lõi samas piirkonnas 30-40 aastane mees kurikaga naist ja üritas talt ära võtta käekotti. Sündmust pealt näinud noormees läks naisele appi ja rüseluses õnnestus tal kurjategijalt kurikas ära võtta. Seejärel viskas ründaja naise käekoti maha ja põgenes.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Helen Uldrich ütles Postimehele, et politseini ei ole sellist infot jõudnud. «Kui kedagi tänaval rünnatakse, tuleb sellest kindlasti politseile teada anda. Ühtlasi kutsub politsei kõiki, kes omavad infot sotsiaalmeedias leviva teate kohta, sellest politseile teada andma,» ütles Uldrich.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles