Lasnamäel on tänavu viis jõulukuuske

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulukuusk Lindakivi keskuse juures.
Jõulukuusk Lindakivi keskuse juures. Foto: Lasnamäe linnaosavalitsus

Lasnamäel on alanud jõulupühade eelsed ettevalmistused, mille käigus paigutati linnaosa erinevatesse paikadesse viis kõrget jõuluvalgustusega kuuske.

Traditsiooniliselt asub üks kuuskedest Lindakivi kultuurikeskuse tagusel platsil. Teised jõulupuud on Asunduse haljasalalt (Majaka ja Lasnamäe tänava ristmiku piirkonnast), Pae keskuse kõrvalt ja Linnamäe teel varsti avaneva Maxima kõrvalt. Viimane ja viies jõuluvalgustusega kuusk on paigaldatud esmakordselt Kivila pargi esiossa.

Lasnamäe linnaosa vanema Maria Jufereva sõnul olid need kuused tuledesäras juba enne esimesest adventi. «Lasnamäe linnaosa kaunistamine jõuludeks käib täies hoos ja lähitulevikus paigaldatakse ning lülitakse sisse ka traditsioonilised jõulukaunistused teedel ning tänavatel. Äramärkimist väärib jõulukuuse esmakordne paigaldamine Kivila parki lähipiirkonnas elavate inimeste soovil,» märkis Jufereva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles