Tartu maanteel oli liiklus häiritud, politsei soovitas linnast väljumisel valida teine tee

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mitme liiklusõnnetuse tõttu oli täna õhtul liiklus Tallinnas Tartu maanteel häiritud, politsei soovitas Tallinnast välja sõitmisel valida teine tee.

Kell 15.10 teatati politseile, et Sikupilli keskuse juures, Tartu maantee ja Pallasti tänava ristmikul sai jalakäija Porsche Macanilt löögi. 33-aastane naine viidi tervisekontrolliks haiglasse. Esialgsetel andmetel ületas jalakäija ülekäigurada punase tulega.

Hetkel on politsei sündmuspaigal ja uurib juhtunu asjaolusid.

«Liiklus linnast väljuval suunal on takistatud veel vähemalt tund aega. Kui võimalik, tasuks linnast välja sõitmiseks valida teine tee,» ütles politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Madis Vaikmaa kella 16 paiku.

Poole kuue ajal õhtul andis Postimehe lugeja teada, et liiklus on endiselt täiesti umbes ning vältida tuleks ka kõrvaltänavaid, kus tavapäraselt ummikuid ei ole. «Ka Ravi, Magasini ja Vana-Lõuna tänavad on umbes, samuti on liiklus väga aeglane Pärnu maanteel,» kirjeldas lugeja, et neid tänavaid tasuks kindlasti vältida.

Kella 21 paiku on liiklus Tartu maanteel tavapärane.

Kell 14.23 teatati politseile, et samuti Tartu maantee ja Lennujaama tee ristmikul on toimunud nelja autoga liiklusõnnetus.

Liiklusõnnetus Tartu maanteel Ülemistel. Foto:
Liiklusõnnetus Tartu maanteel Ülemistel. Foto: Foto: Martin Ilustrumm
Liiklusõnnetus Tartu maanteel Ülemistel. Foto:
Liiklusõnnetus Tartu maanteel Ülemistel. Foto: Foto: Martin Ilustrumm

Ahelkokkupõrke tagajärjel keegi vigastada ei saanud ning hetkel selgitab politsei sündmuspaigal juhtunu asjaolusid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles