Roolijoodik saadeti kolmeks kuuks vanglasse

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Harju maakohus mõistis Aleksandr Pavlovile avarii, joobes juhtimise ja naise peksmise eest kolm kuud reaalset vangistust ning võttis talt kolmeks aastaks juhtimisõiguse.

Pavlov mõisteti süüdi kolmes kuriteos. Esiteks selles, et ta sõitis möödunud aasta juulis VW Passatiga Smuuli teel ülekäigurajal otsa meesterahvale, kes sai raskeid tervisekahjustusi.

Teiseks lõi ta tänavu juunis peretüli käigus oma abikaasat. Kuu aega hiljem peeti ta Maardus kinni Kia Sorento roolis ja tuvastati tal kriminaalne joove.

Pavlovile mõisteti üldmenetluses kolm kuud reaalset vangistust ja võeti talt kolmeks aastaks juhtimisõigus. Otsuse järgi peab Pavlov liiklusõnnetuses kannatada saanud meesterahvale maksma 6000 eurot.

Pavlov on ka varem liiklusõnnetuse põhjustamise eest kohtu ees seisnud. 17. märtsil 2011 mõistis Harju maakohus ta süüdi raske tervisekahjustusega lõppenud liiklusõnnetuse põhjustamise eest, mis juhtus Tallinnas 2007 aasta mais.

Tookord sõitis ta Škodaga mööda Narva maanteed Lasnamäe suunas ning alustas ohtlikus kohas, kurvilisel teel ja vastu mäge enda ees liikuvast sõidukist möödasõitu. Ta ületas seejuures lubatud sõidukiirust (78 km/h 30 km/h-alas). Möödasõidul põrkas ta kokku vastu tulnud Ford Scorpioga, millele omakorda sõitis tagant sisse Audi 80. Fordi roolis olnud naine sai raskeid tervisekahjustusi. Selle eest karistati Pavlovit tingimisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles