Maardu sai endale uue linnapea

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eero Vabamägi

Maardu linnavolikogu valis neljapäeval napi häälteenamusega linnapeaks vasakparteilasest senise abilinnapea Valev Kaldi.

Kaldi poolt hääletas 11 volinikku, tema vastaskandidaati, keskerakondlasest abilinnapead Vladimir Arhipovit toetas kümme volinikku, ütles Maardu linnasekretär Tiiu Kaldma. Ta lisas, et isikuvalimised on salajased ja seega ei ole teada, kes kelle poolt hääletas.

Maardu 21-liikmelises volikogus opositsiooni pole, võimul on valimisliit Maardu ja Keskerakond ühiselt. Valimisliidu Maardu fraktsiooni kuulub 13 ja Keskerakonna fraktsiooni kaheksa saadikut.

Vasakparteilane Kald oli valimisliidu Maardu kandidaat, keskerakondlast Arhipov aga Keskfraktsiooni kandidaat. Valimistulemuse järgi on valimisliit Maardu kaotanud Keskerakonnale kaks häält.

Maardu kauaaegne linnapea Georgi Bõstrov suri 15. oktoobril ja kuni uue linnapea ametisse asumiseni täitis linnapea kohuseid abilinnapea Rein Meel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles