Konkurss «Noor tegija» kutsub noori kirjutama

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Liis Treimann

Tallinna spordi- ja noorsooamet kuulutas välja ajakirjanduskonkursi noortele, millest on oodatud osa võtma kõik, kel huvi ja kutsumus kirjutamise vastu.

Konkursi parimad palad avaldatakse 22. detsembril Postimehe vahel ilmuvas noortelehes ning tublimatele kirjutajatele on välja pandud ka auhinnad. Konkursiga soovitakse innustada noori loovusele ning loomingulisele eneseväljendusele, pakkudes võimaluse jõuda oma kirjutistega suurema lugejaskonnani, teatas linnavalitsuse pressiteenistus.

Konkursile saavad oma töid esitada kõik, kel vanust vähemalt 14 eluaastat ning soovi mõnel olulisel teemal arvamust avaldada ja oma mõtteid ajakirjandusveergudel väljendada. Kirjutiseks võib olla nii artikkel, intervjuu, persooni- või ka arvamuslugu, kuid see peaks olema sisult päevakajaline, omama uudisväärtust ega tohi olla oma sõnumilt kedagi solvav või mahategev. Artikli mahuks on 4000–7000 tähemärki ning looga koos tuleb saata ka foto.

Konkursile saab töid saata kuni 6. detsembrini 2015. Lisainfot konkursi kohta leiab Tallinna noorteinfo portaalist.

Noorte ajakirjanduskonkursi korraldajaks on Tallinna spordi- ja noorsooamet ning toetajaks Harju maavalitsus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles