Haaberstis valmis uus kergliiklustee lõik

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paldiski maantee äärne kergliiklustee.
Paldiski maantee äärne kergliiklustee. Foto: Haabersti linnaosavalitsus

Haabersti linnaosas valmis Paldiski maantee äärne ligi 800 meetri pikkune ja  nelja meetri laiune valgustatud kergliiklustee Järveotsa teeristist kuni Järvekalda teeristini.

Vanal raudteetammil asuva kergliiklustee kaudu pääseb Järvekalda teelt Nõmmele ja Harku metsa terviseradadele. Harku ja Saue vald ehitavad oma territooriumil välja kergliiklusteed, mis tagavad hea ühenduse Tallinna linnaga, teatas Haabersti linnaosavalitsus.

Paldiski maantee äärse kergliiklustee rajamine on üks etapp Tallinna ja Harku ning Saue valla piirkondliku kergliiklusteede võrgu arendamiseks. Järgmise etapina pikendatakse kergliiklusteed kuni Tähetorni tänavani.

Paldiski maantee kergliiklustee rajamine viiakse ellu Ühtekuuluvuspoliitika fondide rakenduskava 2014-2020 meetme «Linnapiirkondade jätkusuutlik areng» raames,  mille kulud rahastatakse  85 protsendi ulatuses Euroopa Regionaalarengu Fondist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles