Eesti Posti töötaja nägi taevas UFOt

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Corbis / Scanpix

Eesti Posti töötaja nägi taevas lendamas UFOt, kuid ei jõudnud seda pildistada.

Hommikul kell pool seitse, kui väljas oli täiesti pime, sõitis Eesti Posti töötaja Elina (nimi muudetud) oma ametiautoga mööda teed, kui ta kallati üle ebaloomulikult heleda valgusega.

Hämmeldunud naine nägi taevas piklikku helendavat objekti. Kaldudes kord vasakule, kord paremale, langes see maa poole, muutudes järjest suuremaks, kirjutas limon.postimees.ee.

Ehmunud naine andis gaasi, et kiiremini sellest kohast eemale saada. Ta nägi ainult seda, kuidas objekt rippus karjamaa kohal ja valgustas kõike vähemalt 50 meetri raadiuses enda ümber ja kaugemalgi.

See lugu juhtus 14. oktoobri hommikul Harjumaal Keila lähedal Tuula teel. Naine pöördus hiljem ufoloog Igor Volke poole, kes rääkis juhtumist ka ajakirjandusele. «Mul pole alust Elinat mitte uskuda. Praegu võin öelda vaid seda, et naine puutus kokku anomaalse keskkonnanähtusega. On selge, et see polnud ei lennuk ega helikopter,» rääkis Volke.

Volket huvitas kõnealune juhtum seoses sellega, et poolteist aastat tagasi nägi üks naine Lõuna-Eestis Veriora vallas kell pool kaks öösel samalaadset nähtust. Ta sõitis autoga kodu poole, kui tema peale langes intensiivne, justkui prožektorist tulev valgus. «Võimatu oli silmi tõsta,» rääkis naine, kes vajutas pidurile, väljus autost ja seisis lummatuna viis minutit ebatavalises valguses.

«Need anomaalsed nähtused ei ole saatanast, neid pole vaja karta, ma pole kunagi kuulnud UFOde negatiivsetest mõjudest, kuigi olen sellega tegelenud üle 20 aasta,» ütles Volke.

Nendel, kes sattuvad sellisesse olukorda, soovitab Volke mitte paanikasse sattuda. «Kahjuks ei ole meil kummastki juhtumist ühtegi fotot. Tänapäeval on praktiliselt iga telefon varustatud fotokaameraga. Palun ärge sattuge paanikasse, aga jääge rahulikult seisma ja tehke pilti. Sellest on meie töös suur abi,» soovitas Volke.

Need, kellega on mõni samalaadne lugu juhtunud või kes soovivad teha koostööd anomaalsete keskkonnanähtuste Eesti keskusega, võivad pöörduda Igor Volke poole e-posti aadressil igor@nlib.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles