Savisaar: kapo töötajad luusivad Hundisilma metsas, aparatuur lapsevankritesse peidetud

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar Tallinna televisiooni stuudios.
Edgar Savisaar Tallinna televisiooni stuudios. Foto: Kuvatõmmis

Keskerakonna esimees ja ametist kõrvaldatud Tallinna linnapea Edgar Savisaar rääkis, et tema kodutalu ümbritsev mets pidi kogu aeg kapo töötajaid täis olema.

«Ma käisin umbes kuu aega tagasi paar korda Hundisilma metsas ja nagu puravikke on neid kapo poisse seal istumas. Kui metsas liiguvad emad lastekärudega, kus last ei ole, aga antenn paistab välja ja selliseid on seal küll olnud. Praegu on ilmselt vähem, sest külmaks on läinud. Aga seda oli päris naljakas vaadata, ega nad väga kõvad professionaalid ei ole,» rääkis Savisaar.

Ta lisas, et on eeluurimise ajal vaid ühe korra uurijaga kohtunud. «Mis puutub minusse, siis kogu selle aja jooksul olen ma kohtunud ühe korra selle mehega, kes on vist uurija, aga temal ei olnud mulle midagi öelda ja mul ei olnud talle midagi öelda ja nii me lahku läksimegi nagu laevad merel. Ega neil nüüd ei ole enam selle asjaga kiiret. Piisavalt on kära tehtud ja nüüd on vaja venitada seda aega kuni kohalike valimisteni,» lausus Savisaar.

«Nad tahavad saada linnavalitsusest mõnda sellist inimest, kes tunnistaks nende poolt, aga minu teada nad ei ole seni leidnud,» lisas ta.

Linnapea ametist kõrvaldamise kohta arvas Savisaar, et see võib riigikohtus arutusele tulla järgmise aasta alguses. «Arutab kohus seda kui kaua arutab, eks lõpuks jõuab selgusele ka.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles