Männi parki istutatakse alaline jõulukuusk

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Männi park.
Männi park. Foto: Google StreetView

Neljapäeval istutatakse Mustamäele Männi parki kõlakoja lähedale seitsme meetri kõrgune jõulukuusk, mida edaspidi hakatakse jõuludeks ja aastavahetusteks ehtima.

Kuusk tuuakse Mustamäele Jõgevamaalt Palamuse vallast, Karukäpa puukoolist. Istutustööd ja kuusele kaheaastase hoolduse, sealhulgas kasvuperioodil kastmise, korraldab AS Mustamäe Haljastus.

«Kaks aastat tagasi oktoobris istutasime Männi parki Mõtliku mehe kuju lähedale esimese kuuse, nüüd istutame elusa jõulupuu lava ligidusse. Eelmisel aastal, kui avasime Männi pargis Jõuluküla, tundsime just seal jõuluehteis kuusest puudust. Männi park on meie linnaosa esinduspark, kus toimub ka talvisel ajal mitmeid üritusi ning mõttetu oli raiuda igal aastal jõulude ajal maha järjekordne puu. Loodame, et ka uuele Jõgevamaalt toodud kuusele meeldib meie Männi park samuti nagu mustamäelastele ning ta kasvab seal kõrgeks, kauniks ja elab kaua,» ütles Mustamäe linnaosavanem Helle Kalda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles