Lained viskasid Pirita randa sadu surnud kalu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Surnud kalad Pirita rannas
Surnud kalad Pirita rannas Foto: Pirita linnaosa valitsus

Pirita elanikud leidsid täna hommikul rannast kaldale uhutuna sadu surnud kalu, linnaosa vanem teavitas leiust keskkonnainspektsiooni.

Tähelepaneliku Pirita elaniku teate peale asjaolusid uurima läinud linnaosa vanema Tiit Teriku sõnul avanes rannas hämmingut tekitav vaatepilt – esmapilgul hinnates laiutas seal ligikaudu 300 meetril korralik «kiluvaip».

«Sellest, et rannas midagi ebaharilikku sünnib, andsid märku kajakad, kes olid loomulikult tulnud kaldale kerget saaki noolima. Rand on surnud kalu täis ning praegusel hetkel on veel raske öelda, mis kogu olukorra põhjustajaks on olnud,» sõnas Terik.

«Keskkonnainspektsiooni on juba teavitatud ning loodetavasti suudavad nad veel tänase päeva jooksul mingi vastuse anda,» lausus Terik.

Linnaosa vanema sõnul koristatakse rand surnud kaladest esimesel võimalusel, pärast seda, kui keskkonnainspektorid on olukorrale oma hinnangu andnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles