Tallinna Ülikool sai uue nõuandva kogu

Merje Pors
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Ülikool.
Tallinna Ülikool. Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht

Täna kinnitas valitsus ametisse Tallinna Ülikooli kuratooriumi ehk ülikooli juures tegutseva nõuandva kogu uue koosseisu.

Uus kuratoorium on 15-liikmeline ja sinna kuuluvad Eesti suuremate erakondade ja erinevate loomevaldkondade esindajad ning ülikooli tegevusaladega lähedastel aladel tegutsevad ettevõtjad, teatas Tallinna Ülikool.

Kogusse kuuluvad ettevõtja Ville Jehe, välisministeeriumi asekantsler Marina Kaljurand, Eesti Kirjanike Liidu liige Jan Kaus, riigikogu liige Peeter Kreitzberg, Kunstiakadeemia professor Marco Laimre, Eesti Heliloojate Liidu juhatuse liige Märt-Matis Lill, ettevõtja Jaan Manitski, riigikogu liige Maret Maripuu, ettevõtja Heldur Meerits, NO99 direktor Tiit Ojasoo, riigikogu liige Liisa-Ly Pakosta, meediaekspert Ilmar Raag, ettevõtja Sten Tamkivi, ettevõtja Koit Uus ja Tallinna linnavolikogu esimees Toomas Vitsut.

Kuratooriumi ametiaeg kestab kolm aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles