Tuglase Selts korraldab Helsingis mardilaada

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Linnavalitsuse pressiteenistus

Helsingi Kaablitehas muutub taas novembrikuu kolmandal nädalavahetusel eestlaste käsitöö, toidu, kirjanduse ja muusika oaasiks.

Mardilaadale sõidavad oma tooteid müüma nii suured kui ka populaarsed, samuti väikesed ja uued käsitöö- ja toitlustusettevõtjad, teatas Helsingi linnavalitsuse pressiteenistus.

Kultuurikohviku Koidula lavale astub nimekaid eesti kirjanikke, kelle soomekeelset loomingut saab kohe pärast esinemist hankida laada paljudelt raamatumüüjatelt. Muusikaprogramm on tänavu väga mitmekülgne. Nädalavahetusel võib kuulata nii etno- kui ka rockmuusikat ja estraadi.

Kinoruumis saavad laadalised tutvuda lõppeva aasta eesti filmikunsti paremikuga ning Lastesaali kavas on käsitööd, lugemishetki, teatrit ja muusikat. Reisimisest huvitatud saavad ajakohast professionaalset teavet laada turismisektsioonidest ja „Turismitaevast“.

Mardilaat on suurepärane koht alustada jõulumeeleolu loomist ja hankida suurepäraseid meeneid.

Mardilaat on avatud laupäeval, 21. novembril, kella 10-18 ning pühapäeval, 22. novembril, kella 10-17. Sissepääs on tasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles