Porsche juht põrutas Nõmmel aeda ja põgenes sündmuskohalt

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna öösel toimus Nõmmel liiklusõnnetus, kus sõiduauto Porsche põrutas vastu eramaja aeda ja sõitsis maha tänavavalgustusposti.

Liiklusõnnetus juhtus eile öösel kella ühe paiku Tallinnas Nõmmel Vääna tee alguses. Esialgsetel andmetel ei võtnud Porsche juht Pärnu maantee poolt tulles kurvi välja ning sõitis seetõttu vastu elumaja aeda. Teele jäi ka tänavavalgustuspost, mis kokkupõrke tagajärjel maha prantsatas.

Juht lahkus sündmuskohalt, auto juurde jäi aga alkoholijoobe tunnustega kaasreisija.

Kortermaja, mille aeda auto sisse sõitis, elanik Irma sõnul oli autos kaks noormeest, kes olid pärast õnnetust auto juures ligi pool tundi ja tegid telefoniga pilte. Kümme minutit enne politsei saabumist kõndis üks neist minema.

«Oli näha, et auto oli sõitnud meie väravasse, seisis siis, noormehed kõndisid ümber auto ja tegid ise telefoniga pilti. Arvata on, et kaine peaga ei sõida niimoodi teise inimese väravasse,» kirjeldas majaelanik öiseid sündmuseid. 

Täpsed asjaolud selgitab politsei uurimine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles