Fotod: tundmatu mees läks Veskimetsas 16-aastasele tüdrukule kallale

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veskimetsas rünnatud tüdruk
Veskimetsas rünnatud tüdruk Foto: Erakogu

Sotsiaalmeedias levib uudis, et Veskimetsas toimus intsident, kus tumedasse riietunud mees viskas 16-aastast tütarlast žiletitera taolise esemega ja tekitas talle otsmiku ette haava.

Intsident toimus eile kella 16 paiku Tuuleveski ja Pärituule tänava ristmikul. Tundmatu musta riietunud mees seisis tee ääres ja tütarlaps hakkas temast mööduma, kui äkitselt tundis tüdruk otsmikul teravat valu ja mees hakkas kiiresti jooksma. Kuna tüdruk ehmatas, hakkas temagi jooksma. Kodus märkas ta, et parema kulmu kohal on lõikehaav.

Politsei suhtub infosse tõsiselt

«Kuigi eile õhtul kannatanu politseid ei kutsunud ja täna hommikuks ei olnud veel ka avaldust esitatud, asus politsei siiski koheselt sündmuse asjaolusid välja selgitama ja praeguseks on saadud ühendust kannatanu emaga ning selle juhtumi lahendamisega tegeletakse aktiivselt edasi,» ütles Põhja prefektuuri pressiesindaja Uku Tampere.

Politsei suhtub Tampere sõnul sellistesse teadetesse ja infosse väga tõsiselt: «Kui täna hommikul sotsiaalmeediast info politseini jõudis, hakati koheselt tegelema sellega, et võimalikult palju toimunu asjaolusid välja selgitada ning samuti sellega, et sarnaste sündmuste kordumist vältida.»

Politsei paneb kõigile südamele, et kui toimub misiganes rünne kellegi vastu, siis on väga tähtis sellest viivitamatult politseile teada anda. Praktika näitab, et politsei saab ründajaid kätte, aga kui vahejuhtumist koheselt teatada, võib see olla lihtsam. Sellistele väljakutsetele reageerib politsei väga kiiresti ja nii on ka lootus tegija koheselt kätte saada.

Teised sarnased rünnakud

25. mail tungis kella 14 ajal Rahumäe kalmistu juures mees kallale noorele naisele, kes oli sel ajal seal tervisejooksu tegemas. Ründaja oli lühikest kasvu ja tumedapäine ning tal olid kaasas käerauad. Tänaseks on 26-aastane Lauri kinni peetud.

Möödunud aasta septembris peksis Õismäel kallaletungija lihahaamriga inimest näkku ja pähe – tema kirjelduse kohaselt oli ühe kannatanu nägu peksmise tagajärjel täielikult moondunud. Politseil õnnestus kurjategija tabada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles